Over ons

Houten vloer kopen als particulier, professioneel, zelfstandige of kleinhandelaar?

Ben je zelfstandig plaatser? Dan kan je hier je houten vloer kopen aan groothandelsprijzen – inclusief advies en ondersteuning! Langskomen in onze gezellige, stijlvol ingerichte showroom in het gezelschap van je klant? Dat kan uiteraard altijd.

 

Meer info

 

 

 

 

Houten vloer kopen? Bij quadrowood langslopen!

Twee zaken zijn al sinds de eerste dag essentieel voor onze zaak: kwaliteit en klantvriendelijkheid. Waarom? Omdat jij hout waard bent.

 

Kom daarom gerust langs in onze uitgebreide toonzaal om kennis te maken met ons ruime aanbod vloeren en de onberispelijke service waarmee ze gepaard gaan. Samen gaan we op zoek naar de beste match met je woning, kantoor of winkel. Indien je dat wenst, kan je vervolgens een beroep doen op onze ervaren, professionele plaatsingsdienst.

 

Contacteer ons voor meer informatie of kom ons gamma ontdekken in onze showroom.

Onze aanpak

1. Kennismaking

Zaakvoerder Ciska Jacques nodigt je graag uit in de showroom om het ruime gamma aan producten te ontdekken.

 

 

2. Advies

Advies staat centraal bij Quadrowood, hierbij mag je rekenen op jarenlange kennis en ervaring in de sector.

 

 

3. Offerte

Op basis van jouw behoeftes en wensen wordt een offerte op maat opgesteld.

 

 

4. Levering / plaatsing

Na het kiezen van de geschikte inrichting worden de producten geleverd. Indien gewenst kan je hierbij ook beroep doen op de ervaren plaatsers van Quadrowood.

 

 

FSC-Gelabeld hout

Hout is een natuurproduct waar we heel respectvol en duurzaam moeten en willen mee omspringen. Daarom heeft Quadrowood niet alleen een assortiment producten op basis van recuperatiehout in huis, maar zien we er ook op toe dat nieuw hout het FSC-label draagt. Zodat jij als klant écht gerust van je nieuwe, mooie vloer kan genieten!

 

Overtuigd of minstens nieuwsgierig? Maak een afspraak en laat je ‘vloeren’ door onze onberispelijke service en kwaliteit!

 

Maak een afspraak

En laat je vloeren door onze onberispelijke service en producten.

Neem contact op